На 19-ти август, около 11:00 ч., след своевременно подаден сигнал, в

...
На 19-ти август, около 11:00 ч., след своевременно подаден сигнал, в
Коментари Харесай

За два дни във Варна задигнаха часовник, смартфон, лаптоп и портфейл

На 19-ти август, около 11:00 ч., след навреме подаден сигнал, в склад за
дърва за огрев е открита и арестувана малолетна, 17-годишна госпожица. При задържането ѝ е открито, че е проникнала в офисното помещение на склада и е направила кражба на преносим компютър. Задържана е за период до 24 ч., формирано е досъдебно произвеждане, след отпадането на основанието за задържане е освободена.

На 18-ти август е обявено, че за времето от 09:00 до 10:30 ч. на 18.08.18 година, от
незаключена каравана, ситуирана в околност „ Малка чайка “ е осъществена кражба на мъжки часовник. След извършени оперативно – издирвателни дейности е открит причинителят на действието – С. С. на 66 година, от Варна, прочут на Министерство на вътрешните работи. Часовникът е предаден с протокол, лицето е арестувано за период до 24 ч., формирана е кореспонденция, след отпадане на основанието за задържане е освободен.

След бързи оперативно – издирвателни дейности е открито и арестувано
лицето А. А., на 30 година, от Варна, който на 19.08., към 18:00 ч., от плот в заведение на ул. „ Акад. И. Курчатов “, е направил кражба на смарт телефон и портфейл съдържащ персонални документи и към 500 лева Лицето е арестувано за период до 24 ч., част от движимостите са издирени и върнати на притежателя им, формирана е кореспонденция, след отпадане на основанието за задържане е освободен.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР